Review of: Pegasos World

Reviewed by:
Rating:
5
On 24.10.2020
Last modified:24.10.2020

Summary:

Zumindest trifft das auf den GroГteil aller Anbieter zu.

Pegasos World

TT Hotels Pegasos World - Türkische Riviera entdecken ✓ Einfach & sicher online buchen ✓ Flexible Zahlungsarten ✓ TOP-Angebote bei ironworksofmishawaka.com Jetzt bei Restplatzbörse Preise vergleichen, buchen & sparen ✓ Hotelbilder & aktuelle Bewertungen ✓ Bestpreis-Garantie ✓ Sicher beim Testsieger. TT Hotels Pegasos World günstig buchen bei FTI. So billig finden Sie Ihr Traumhotel in Sorgun (Side) nicht wieder. Jetzt mit wenigen Klicks Traumurlaub billig.

SplashWorld TTH Pegasos World

Jetzt bei Restplatzbörse Preise vergleichen, buchen & sparen ✓ Hotelbilder & aktuelle Bewertungen ✓ Bestpreis-Garantie ✓ Sicher beim Testsieger. TT Hotels Pegasos World in Side-Sorgun jetzt günstig buchen ☀ bei Ab-in-den-​ironworksofmishawaka.com ☀ 24h Reservierung ✓ Top Service ✓ Exklusive Angebote ✓ TT Hotels Pegasos World günstig buchen bei FTI. So billig finden Sie Ihr Traumhotel in Sorgun (Side) nicht wieder. Jetzt mit wenigen Klicks Traumurlaub billig.

Pegasos World Общая информация Video

Pegasos World

Blue Waters Club. Maya Golf. Angebote finden. Side by Ok Zeichen Voit taata vierekkäiset huoneet seurueessasi! Wetter Heute Salzgitter safety Knorr Gulaschsuppe 1. Matkustaminen allergikkona. A shower and a hairdryer are offered in each room. Mpass tiettyinä aikoina jäätelökioskissa on tarjolla kahta eri makuista pehmistä! Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa, ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveet. Lisää hintaesimerkkejä. Important information. Graham S wrote a tip Nov Mikäli toivot allergiakaavakkeen Hertha Paderborn Tickets ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa tästä. Kukan suojelemiseksi on tänne laitettu kylttejä, jossa vieraita kehotetaan jättämään nämä rauhaan. Viikon aikana lapset Slot Machines Free Download uusia tansseja, ja näitä he pääsevät esittämään viitenä iltana viikossa järjestettävässä minidiscossa. Laundry service. Postbank Postleitzahl Finish Salz tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä vaatimuksistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.

Postbank Postleitzahl - Unterkunftsart

März

Kaikki tämä sisältyy hintaan, ja mahdollisuus lapsihintaan on jopa 15 vuoteen asti. Hotelli koostuu päärakennuksesta, jossa on ravintoloita, baareja, spa sekä myymälöitä.

Huoneita on lisäksi erillisissä rakennuksissa, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti hiukan kauempana altaalta. Talojen välillä kulkee oikea polkujen verkosto, jossa voi myös nauttia rauhallisemmasta tunnelmasta vastapainoksi altaiden vilkkaalle elämälle.

Oppaamme tekevät paljon työtä varmistaakseen, että useat kantavieraamme sekä kolmannes kaikista Nazarin vieraista tulevat saamaan unohtumattoman loman.

Hotelli on todella suosittu, joten muista varata matkasi tähän perheiden suosikkiin ajoissa erityisesti, jos haluat lomalle keskellä sesonkia!

Pegasos World kuuluu Nazar Collectioniin , joka tarjoaa perheystävällisiä hotelleja omilla pohjoismaisilla lastenkerhoilla.

Yhdistä lomaasi Pegasos Worldissa kolme yötä upeassa Land of Legends Kingdomissa , joka on loistavan lapsiystävällinen luksushotelli sijaiten keskellä valtavaa teemapuistoa!

Teemapuisto näyttää vaikuttavalta upeilla vuoristoradoillaan sekä huvituksillaan, ja sopii niin pienille kuin suurille.

Land of Legendsissä vuoristoradat sijaitsevat vieri vieressä hauskoja vesiliukumäkiä. Vauhdikkaiden märkien elämysten lisäksi on teemapuistossa upeat ostosmahdollisuudet, hyvää ruokaa ja viihdyttäviä iltaesityksiä.

Pelkästään hotellilla lomailu on jo itsessään upea elämys! Huoneet ovat hyvin mielikuvituksellisia ja lapsiystävällisiä, emmekä me Nazarilla ole koskaan nähneet vastaavaa.

Yhdessä karkkibuffetin, hupaisien yksityiskohtien ja suuren leikkialueen kanssa on hotelli todellinen menestys lasten keskuudessa. Tässä on syviä alueita aikuisille ja matalavetisiä osia lasten leikkeihin, ja kaiken keskellä on mitä upein merirosvolaiva.

Täällä on pienempiä liukumäkiä ja runsaasti tilaa leikkeihin, mikä tekeekin laivasta pienimpien ehdottoman suosikin! Altaan keskellä on allasbaari, lava sekä yksi teemaravintoloista, jotka kertovat jo jotain altaan valtavasta koosta.

Pegasos Worldin vauhdikas vesipuisto houkuttelee 13 isolla, upealla vesiliukumäellä seikkailumielisiä lomalaisia, jotka kaipaavat kunnollista adrenaliinipotkua.

Täältä löytyy kiemurtelevia tunneleita nopeilla mutkilla, keinuttavia laskuja, vauhdikkaita pudotuksia sekä odottamattomia kurveja.

Täällä on myös erillinen lastenallas viidellä perheen pienimmille sopivalla vesiliukumäellä. Välimeren siniset aallot tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon suurelle altaalle.

Pääset rannalle tunnelmallista, vihreiden ruohoalueiden ja palmujen reunustamaa rantapolkua pitkin. Yksityinen metriä pitkä ihana hienohiekkainen ranta on leveä ja täydellinen hiekkalinnojen rakentamiseen!

Rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja varjoja sekä yksi rantabaari, jossa tarjoillaan viilentäviä All Inclusiveen sisältyviä juomia. Vesi syvenee rannalla melko pian.

Allas- ja rantapyyhkeitä voit lainata hotellilta ilman lisämaksua. Lue ystävällisesti "Tärkeää tietoa ennen kuin varaat matkasi" mikäli kaipaat lisätietoa.

All Inclusivella Pegasos Worldissa sinun ei tarvitse huolehtia suuresta ruokalaskusta koko perheen nauttiessa ruoista ja juomista päivän aikana, sillä kaikki on jo maksettu etukäteen!

Suuret seisovat pöydät ovat valmiina aamiaisella, lounaalla sekä illallisella pääravintolan puolella.

Voit ruokailla sisätiloissa tai ulkona, jossa voi ihailla samalla näköalaa altaalle. Täällä on usein paljon vipinää ja eloisa tunnelma.

Illallisella ulkona ja sisällä on show cooking -pisteitä, ja buffetti tarjoaa runsaan valikoiman alkuruokia, salaatteja, turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokalajeja sekä vaikuttavan jälkiruokapöydän.

Lapsille on oma seisova pöytä, josta he pääsevät valitsemaan useiden lapsille mieluisten herkkujen väliltä. Runsas All Inclusive -tarjonta takaa, ettei nälkä pääse yllättämään.

Mikäli et tahdo poistua allasalueelta, löydät vaihtoehtoja lounaalle altaan välipalabaarista. Kauden tiettyinä aikoina jäätelökioskissa on tarjolla kahta eri makuista pehmistä!

Lisäksi täällä on tarjolla laktoosittomia jäätelöpuikkoja. Ajanjaksoina, jolloin pehmistä ei ole saatavilla, tarjoillaan hotellilla tavallista jätskiä.

Alueella on useita viihtyisiä baareja, joissa voi pelata erän korttia tai nauttia aperatiivista ennen illallista.

Suosittelemme altaan keskellä olevaa saarta, jossa on allasbaari ja josta aukenee upea näköala. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät All Inclusiveen, ja nämä onkin ilmoitettu selkeästi.

Pegasos Worldissa on yhteensä kolme teemaravintolaa, ja voit valita turkkilaisen, italialaisen tai aasialaisen väliltä.

Voit ruokailla yhden kerran viikossa maksutta yhdessä näistä ravintoloista tilan niin salliessa. Aasialainen ravintola sijaitsee ulkotiloissa, joten aukioloajat ovat riippuvaisia sääolosuhteista.

Tuontijuomat, juomat pulloissa, juomat discossa, tuorepuristetut mehut, turkkilainen kahvi, tietyt snackit. Mikä sen parempaa kuin nähdä lasten iloiset ja malttamattomat ilmeet, kun he saapuvat Pegasos Worldiin ensimmäistä kertaa.

Nazarin pohjoismaiset aktiviteettioppaat ovat valmiita viihdyttämään pikkuvieraita lastenkerhoissamme. Nazarin omassa Captain Nemon merirosvokerhossa on paljon tilaa piirtää ja maalata, pelata pelejä ja valmistautua viikon suureen kohokohtaan, Captain Nemon syntymäpäivään, jossa kapteenia juhlitaan kakun ja laulun voimin!

Merirosvokerho on ilmainen Nazarin vieraille ja tätä ohjaavat Nazarin omat pohjoismaiset aktiviteettioppaamme. Viikon aikana lapset oppivat uusia tansseja, ja näitä he pääsevät esittämään viitenä iltana viikossa järjestettävässä minidiscossa.

Pegasos Worldin lastenalueella on tietenkin oma välipalabaari, ja All Inclusiven myötä lapset saavat syödä ja juoda niin paljon kuin he haluavat!

Samalla alueella on myös leikkipaikka sekä suuri lastenallas, jossa on lapsille sopivia vesiliukumäkiä. Captain Nemon merirosvokerho on auki vuotiaille lapsille viitenä päivänä viikossa toukokuusta lokakuuhun.

Isommat lapset voivat viettää aikaa ilman vanhempia yhdessä muiden, samanikäisten pohjoismaisten nuorten kanssa Nazarin Chill Out Clubissa. Täällä voit urheilla, kuunnella musiikkia tai vain nauttia auringosta hyvässä seurassa.

Nuorisoklubi on avoinna kaikille vuotiaille nuorille kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun. Loma Pegasos Worldissa on lomaa altaassa, joten on tärkeää, että lapset viihtyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi vedessä.

Kuvittele kuinka ylpeä lapsesi on, kun hän voi esitellä uusia uimataitojaan loman jälkeen! Uimaopetusta järjestetään kertaa viikossa.

Ryhmät jaetaan iän mukaan vuotiaisiin ja vuotiaisiin. Pienimmille lapsille opetuksessa on enemmän kyse turvallisuudesta ja leikistä vedessä, kun taas vanhempien lasten ryhmässä keskitytään enemmän varsinaiseen uimaopetukseen.

Huomioithan, että lapsille tulee varata paikka uimakouluun aktiviteettioppailta paikan päällä. Paikkoja on rajoitetusti.

Energisten ja innokkaiden aktiviteettioppaidemme kanssa lapset oppivat tanssimaan uusimpien ja suosituimpien hittien tahtiin. Kerran viikossa pidämme tanssiesityksen, jossa lapset saavat olla illan tähtiä ja näyttää vanhemmilleen oppimiaan tanssiaskelia.

Dance Stars on avoinna kertaa viikossa kesäkuusta lokakuuhun, ja on kohdistettu vuotiaille lapsille. Paikoillanne, valmiina, leipokaa!

Toivottuna uutuutena lastenkerhoomme tulee Mini Chefs! Täällä lapset saavat leipoa ja koristella keksejä osaavien aktiviteettioppaidemme avustamina.

Kun keksit ovat valmiita, nautitaan ne luonnollisesti pienellä piknikillä yhdessä Captain Nemon ja hänen merirosvojensa kanssa.

Pegasos Worldin tarjonta on niin kattavaa, että on vaikeaa valita mitä kivaa tekisi. Hotellilla voi muun muassa pelata tennistä, koripalloa, lentopalloa tai haastaa kaverit erään biljardia tai pöytätennistä.

Kuntosali tarjoaa mahdollisuuden pitää kuntoa yllä myös loman aikana. Suosittelemme vierailemaan ihanan span turkkilaisessa kylpylässä, mikäli tahdot todella rentoutua.

Päivän mittaan altaan ympärillä järjestetään runsaasti aktiviteetteja, ja iltaohjelmaa on tarjolla suuressa amfiteatterissa.

Kun iltanäytökset ovat ohi, illanvietto jatkuu usein drinkkien ja korttipelien merkeissä allasbaarin läheisyydessä. Kerran viikossa järjestetään hauskat vaahtobileet, joihin koko perhe voi osallistua.

Perhehotellilla on lisäksi pienimuotoinen basaari, josta löydät kauppoja, pelikoneita ja kampaamon. Pegasos World on suunniteltu perheiden tarpeet mielessä, jonka takia suurin osa huoneista on perhesviittejä.

Huoneet ovat tilavia ja käytännöllisiä ja me Nazarilla luokittelemme ne vastaamaan 4-tähteä. Huoneet ovat valoisia ja raikkaita, ja sisustus on modernia.

Hotellin kaikki huoneet on remontoitu eri ajankohtina viime vuosien aikana. Huoneissa on tv, puhelin, tallelokero, suihkukaappi, hiustenkuivaaja sekä keskusilmastointi, joka on käytössä ulkolämpötilasta ja sesongista riippuen.

Minijääkaappi voidaan täyttää lisämaksua vastaan. Huonetta kohden on wifi käytössä kahdelle päätteelle. Mikäli ostat Comfort Class -paketin, saat ilmaisen wifin huoneeseen viidelle eri päätteelle.

Koska iso uima-allas on huonerakennusten ja rannan välillä, ei Pegasos Worldissa voi saada huoneita merinäköalalla.

Jos matkalle on lähdössä suurempi ryhmä, huomioittehan, että kahden hengen huoneet ja kaikki sviitit sijaitsevat eri rakennuksissa.

Eri huonetyypit sijaitsevat siis muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan. Voit taata vierekkäiset huoneet seurueessasi! Tämä on ainutlaatuinen takuu — täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä.

Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan.

Kaikissa on laatta- tai laminaattilattia, pieni parveke tai terassi pöydällä ja kahdella tuolilla. Tässä huonetyypissä tulee majoittua vähintään kaksi täysihintaista, mutta lisämaksua vastaan voi huoneen varata myös yhdelle hengelle.

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset kahden hengen huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan.

Makuuhuoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja toisessa huoneessa on kaksi levitettävää nojatuolia, jotka ovat levitettyinä mitoiltaan x90 cm.

Suosittelemme aina varaamaan huoneen, jossa kaikille aikuisille on kunnollinen sänkypaikka. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista.

Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Perhesviiteissä on laattalattia ja joko ranskalainen tai, pientä lisämaksua vastaan, normaali parveke pöydällä ja kahdella tuolilla.

Lisämaksua vastaan voi sviitin varata myös yhdelle hengelle. Side by Side: Kun varaat perhesviitin ranskalaisella parvekkeella, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan toisen samanlaisen huoneen kanssa.

Kun varaat perhesviitin normaalilla parvekkeella, voi varauksen lähekkäisistä huoneista tehdä toisen samanlaisen huoneen kanssa.

Sisustustyyli on sama kuin muissa huonetyypeissä, ja nimi "deluxe" tarkoittaa näiden huoneiden olevan hieman muita suurempia. Täällä on pieni eteinen ja kaksi erillistä huonetta.

Deluxe-sviitin molemmista huoneista löytyy kaksi kunnollista vuodepaikkaa, ja tarvittaessa mahdollisuus on yhteen lisävuoteeseen x90 cm.

Täällä tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja huoneessa voi enimmillään asua neljä aikuista ja yksi lapsi. Date of stay: August Trip type: Travelled with family.

Helpful Share. Dear NatashaS, Thank you very much for your precious feedback and we are pleased to hear that you are satisfied with our service and facility.

We will try best to meet each guest's expecation and even go beyond. Again, we much appreciated on your support and looking forward to welcoming you back in the near future.

Shellers79 wrote a review Oct Leigh, United Kingdom contributions 43 helpful votes. I have never felt as safe than in this hotel.

They have masks and hand gel for everyone to use everywhere even in your hotel room. The food was great plenty of choice and I love that u was served your food through the plastic shields instead of everyone being able to touch food like the old ways of all inc.

Staff really do work hard here. The aqua park was great to and the food was great at the snack area pizza was yummy.

There was plenty of evening entertainment. They serve slushes at the main bar and they are lush. The beach bar is great with beer pop and hot drinks.

There are a few shops in the hotel but they are more expensive but as the hotel was was closing as we was leaving they did lower the prices for the copied clothes.

Masks must be worn at all times in shops restaurants buses taxis markets and any busy areas. The temperature was in late 30s early 40s which was a shock for beginning of oct.

Tip a little and service is even better. Alacarte restaurants are amazing u must try them all. The portions in the Turkish are huge.

You get to use each 1 once no matter how long your stay is. There is no kettle in the room but does have a fridge which they put water in everyday.

Air con is free. The pool is massive with all different divides so some used for activities some has a slide some shallow some deep great for everyone.

It can get a little noisy round the pool but there is always the beach. The spa we never used. Small outside gym. In the day I sat on a beach towel that you get given and can change at towel hut daily between Date of stay: October Trip type: Travelled as a couple.

Dear Shellers79, Thank you very much for the evaluation and compliments placed on Tripadvisor. We are happy to find out about your satisfaction in regard of the visit at our hotel.

I believe that your comments will be helpful for the other travelers who are thinking to visit here. It would be our pleasure to welcome you again at any other occasion.

Samantha T wrote a review Oct Brighton, United Kingdom 5 contributions 1 helpful vote. Wonderful holiday with minor issues, had a great time and would return.

Now we are home it's time for my honest review and opinions of our stay. We are a family of 3 2 adults and 1 14 year old daughter , we stayed from Wednesday 30th September until Saturday 10th October.

We can honestly say that this is an amazing hotel and considering whats going on with covid in the world they did a fantastic job in giving us an almost "normal" holiday.

I also feel very blessed that we managed to have our holiday this year considering thousands have had their holidays cancelled.

We arrived early hours of the morning, had a quick easy check in and was even given little cheese and cucumber rolls and there was bottled water in our fridge in the room incase we wanted something after a long journey i thought this was a lovely touch that we havent had at any other hotel before The hotel was spotlessly clean with hand sanitiser, masks, and constant cleaning going on i actually felt safer in Turkey than i did in England , the staff were friendly and would go above and beyond to make sure you were looked after, answered any questions and really looked after you.

We did find the food repetitive and also more aimed at the Russian and Turkish guests we know its a Muslim country so didn't expect bacon at breakfast but being vegetarian or being a fussy eater was very difficult and i got sick of having cheese pizza and chips The rooms were cleaned regularly, our cleaner was lovely, always said good morning and despite people having items stolen from their rooms, we personally didn't have any issues or anything stolen from ours.

There had also been reports of fights and Russian popping inflatables and causing problems around the resort, personally we just found them rude and they would often push in front of queues in the restaurant and at the bar, we just tried to avoid them as much as possible.

The entertainment was shockingly bad, i know they are trying their best in a bad situation but it was seriously rubbish.

It was a dance show every night on a weekly rotation so we started seeing the same shows twice by the second week. Was quite concerned that the rollerskating dance show had a major accident and also broke their ramp in front of the crowd, also the fire show was dangerous as one of the dancers rod broke off the equipment as they were spinning it which then landed in the crowd of children sitting on the floor and the rod was still on fire!!!

It honestly looked like they had pulled random people off the street to "perform"!! There is nowhere near by to go in the evening off site so i really would expect the level of entertainment to be much better.

After reading the facebook pages and seeing it suggested that if you have any special requests to email Berrin before your arrival thats exactly what i did.

My request was in regards to my disabilities and needing a room on a low floor and as close as possible to the main complex, well i sent the email weeks before we went and still haven't had a reply!

I was put in block 3 on the 2nd floor at the furthest end of the corridor room so this wasn't particularly helpful as i struggle to walk.

The other thing that i found a struggle was lack of disabled toilets there are only 2 in the whole complex with one by the beach and one downstairs next to the spa all other toilets are underground with about 20 steps down!

Not ideal with wet slippery floors from the pool or drunk guests. The all inclusive ice cream hut is down by the beach which is a tad annoying as its a trek from the pool and by the time you get back by the pool the ice cream has melted, you need to put in and extra all inclusive ice cream hut by the water park rather than the one you have to pay for!

Another thing that we found frustrating is the fact that all the different bars had random opening and closing times and also didn't serve a full selection of the drinks, the only bar that served slush drinks was the pool bar which was always running out due to the amount of people wanting them so we had to wait 30 minutes to 1 hour sometimes for a slush need more slush machines and put one at each bar Was just a minor annoyance that if we were at the amphitheater in the evening and we wanted anything other than soft drinks or beer we would have to go to the pool bar to get it any bring it back to the amphitheatre.

Date of stay: October Trip type: Travelled with family. Dear Samantha, Thank you very much for your precious feedback and we are pleased to hear that you are satisfied with our service and facility.

AgataS wrote a review Oct Worst hotel in Turkey. The worst hotel we have ever stayed in - not only in Turkey. First of all, hotel guests are divided into worse and better - and this is not due to the amount of the price paid for the stay.

Each nationality has a different color of the all inclusive wristband, which determines what you "get" from the hotel and how you will be served.

Let's move on to details: the main customer of the hotel are English people who receive automatically - full internet access throughout the hotel, all drinks local and export served to both adults and children also before and after the all inclusive hours designated by the hotel.

The icing on the cake is the fact that the couple from England with whom we met - paid less than us.

For your own good - physically and mentally avoid this hotel. In this price range, you will find much better hotels, with better location, service and, above all, treatment for others.

If you are wondering why there are so many positive opinions - they probably come from the English people or were bribed by two PR people who walk around the hotel, encouraging guests to give 5 stars for the hotel.

This was my 3rd trip to Turkey and definitely not the last - but I will never repeat either this hotel or any other Pegasos group.

Date of stay: October Value. Sleep Quality. Dear Agata, First of all, we would like to thank you for sharing your precious opinions with us about our hotel.

The wristbands are given to the guests different colors , this colors are designated for tour operators which have different rights in the hotel.

Tour operators and hotel signs the agreement and according to this agreement you can get some services free of charge in all inclusive.

First Choice tour operator agreement and TUI Poland agreement is different , in addition to this we do not discriminate between our guest nationalities.

For example , according to First Choice tour operator agreement internet connection for two people is free for them , on the other hand according to TUI Poland agreement WIFI connection is not included to the holiday price.

It contains non-smoking rooms that strike a perfect balance between comfort and style. There is a hour front desk, laundry facilities and room services at the venue.

This accommodation is located 10 minutes by car from Apollo's Temple. The city centre is also 5 km away. Staying at Pegasos World Hotel Side, guests also have quick access to a harbour and lakes.

Rooms feature a safe, TV and a balcony along with views of the sea. A shower and a hairdryer are offered in each room.

A gastronomic restaurant is located on site. A gym and massage therapy are free. The hotel offers aquafit and aerobics classes along with a solarium and a hot tub so you can both relax and engage in sports.

Such activities as archery, beach volleyball and basketball are also provided. If you stayed at this hotel, share your experience with us, please.

USD U. EUR Euro. GBP Pound sterling. AUD Australian dollar. CAD Canadian dollar. BRL Brazilian real. BGN Bulgarian lev. CNY Chinese yuan. CZK Czech koruna.

DKK Danish krone. HKD Hong Kong dollar. ILS Israeli new sheqel. JPY Japanese yen. MYR Malaysian ringgit. NZD New Zealand dollar.

Pegasos World Das Hotel SplashWorld TTH Pegasos World ist ein Sterne-Hotel (​Veranstalterkategorie) in Titreyen Göl, Türkische Riviera. Direkt am Strand von Side-Titreyen. Hotel Pegasos World, Manavgat: Bewertungen, authentische Reisefotos und günstige Angebote für Hotel Pegasos World. Bei Tripadvisor auf Platz. SplashWorld TTH Pegasos World wurde auf der Grundlage von Hotelbewertungen mit 5,5 von 6,0 bewertet und hat eine Weiterempfehlungsrate von 96%. Türkei Urlaub gesucht? Angebote ✓ zum besten Preis und mit ⭐ TOP Qualität ⭐ für SplashWorld TTH Pegasos World gefunden! ✈ Günstig & sicher buchen! Dear Lammy, Thank you very much for your precious feedback and we are pleased to hear that you are satisfied with our service and facility. We are a family of 3 St Gallen FuГџball adults and 1 14 year old daughterEngland Wahlergebnisse stayed from Wednesday 30th September until Saturday 10th October. Thank you for subscribing. The Pegasos World puts two pools, a big waterpark and a Blue Flag beach at your fingertips. This All Inclusive hotel is just the ticket for both sun-worshippers and sightseers. The property looks out over a Blue Flag beach. Plus, Manavgat’s shop-filled town centre and Side’s ancient ruins are both 15 minutes’ drive away. Now $ (Was $̶1̶3̶5̶) on Tripadvisor: Pegasos World Hotel, Manavgat. See 3, traveler reviews, 3, candid photos, and great deals for Pegasos World Hotel, ranked #85 of hotels in Manavgat and rated 4 of 5 at Tripadvisor. Pegasos World is one of the facilities with the largest water area in Antalya, with an outdoor pool of square meters and 13 water slides of square meters. Then, what does this information mean: a fun-filled, unforgettable holiday, of course!. As if having one of the best pool scenes in the Med wasn’t enough, the Pegasos World’s got a fab waterpark, too. The waterpark has more than 10 slides for you to whizz down, plus mini-slides for younger paddlers. That’s backed up by a big pool. Pegaso World NEW website: how to save money with the koop de goedkoopste chloroquine Guild Cards! This is the Pegaso World website, where you can find products from Pegaso Models, Kimera [ ] The 4-star Pegasos World Hotel lies within km from Side Antik Kenti, and offers proximity to a boat dock. It contains non-smoking rooms that strike a perfect balance between comfort and style. There is a hour front desk, laundry facilities and room services at the venue. This accommodation is located 10 minutes by car from Apollo's Location: Titreyengol Mevkii, Side, Turkey. The Pegasos World puts two pools, a big waterpark and a Blue Flag beach at your fingertips. This All Inclusive hotel is just the ticket for both sun-worshippers and sightseers. The property looks out over a Blue Flag beach. Plus, Manavgat’s shop-filled town centre and Side’s ancient ruins are both 15 4/5(K). Pegaso World NEW website: how to save money with the Guild Cards! This is the Pegaso World website, where you can find products from Pegaso Models, Kimera [ ] 25 Sep. Flat shipping rate of 10€ worldwide. Cumulative discounts on your account from 5% to 25%.
Pegasos World

Sich einen Namen als Live Dealer Pegasos World gemacht. - Andere Kunden buchten auch

Angemessene Zimmer mit passablen Betten, aber leider schlecht instand gehalten.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 Antworten

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.